We organiseren een actie voor de warmste week van Studio Brussel. Het goede doel? Mobile school, want alle kinderen hebben recht op onderwijs! Terwijl jullie wachten voor het oudercontact, kunnen jullie een kopje verse  soep drinken en een vrije gift in de collectebus voor Music for life stoppen. We voorzien ook weer een plaatsje waar je een badge kan maken. De opbrengst hiervan gaat ook integraal naar het goede doel!
We voorzien ook filmpjes op het digibord en kleurplaten zodat het wachten voor de kinderen minder lang hoeft te duren.
Tot vanavond!!!

https://i1.wp.com/www.devalke.be/wp-content/uploads/Straatkind-of-kind-uit-jouw-straat-iedereen-heeft-recht-op-onderwijs-1.jpeg?fit=1024%2C576https://i1.wp.com/www.devalke.be/wp-content/uploads/Straatkind-of-kind-uit-jouw-straat-iedereen-heeft-recht-op-onderwijs-1.jpeg?fit=300%2C169ArneGeen categorieWe organiseren een actie voor de warmste week van Studio Brussel. Het goede doel? Mobile school, want alle kinderen hebben recht op onderwijs! Terwijl jullie wachten voor het oudercontact, kunnen jullie een kopje verse  soep drinken en een vrije gift in de collectebus voor Music for life stoppen. We...Kleine school, groot engagement