Kiezen wat je later wil worden en daarbij de gepaste studiekeuze maken is niet eenvoudig. Daarbij helpen wij jou graag! Scholengroep impact nodigt je van harte uit op zaterdag 18 februari van 11u tot 17u in de Kinepolis Brugge voor de Scholenbeurs ‘GO! For Talent’.

We nemen je mee op tocht doorheen het studieaanbod van onze secundaire scholen. Door jou te laten proeven van een rijk gamma aan skills die je bij ons verder kunt ontwikkelen, maken we de superheld in jou wakker. Je zult er onder andere kunnen kennismaken met STEAM.

Na deze uitdagende doe-beurs kan je terecht bij de informatiestanden van onze secundaire scholen, het buitengewoon onderwijs, het CLB en CVO (Centrum voor Volwassen Onderwijs).

Laat deze unieke kans niet liggen en kom samen met je familie een kijkje nemen op deze leerrijke dag. Wij staan klaar om je te begeleiden in jouw studiekeuze!

 

https://www.facebook.com/scholenbeurs

 

https://i0.wp.com/www.devalke.be/wp-content/uploads/savethedate_2018_def.jpg?fit=1024%2C768https://i0.wp.com/www.devalke.be/wp-content/uploads/savethedate_2018_def.jpg?fit=300%2C225ArneGeen categorie          Kiezen wat je later wil worden en daarbij de gepaste studiekeuze maken is niet eenvoudig. Daarbij helpen wij jou graag! Scholengroep impact nodigt je van harte uit op zaterdag 18 februari van 11u tot 17u in de Kinepolis Brugge voor de Scholenbeurs ‘GO! For Talent’. We nemen je mee op...Kleine school, groot engagement