Op maandag 1 maart starten de inschrijvingen voor peuters van het geboortejaar 2019. We werken met een capaciteit van 21 kinderen per geboortejaar. In oktober was er een voorrangsperiode voor broers, zussen en kinderen van personeel. Momenteel hebben we nog 7 vrije plaatsen.

Vanaf maandag 1 maart heeft iedereen de kans om in te schrijven. Dit kan enkel door een aanmeldingsformulier op deze pagina in te vullen. We werken met een Google form die via een link beschikbaar zal zijn vanaf 09h00. Google genereert een tijdstempel als het formulier ingevuld en doorgestuurd wordt. Deze tijdstempel bepaalt de volgorde van inschrijving. Je krijgt van ons een bericht wanneer je aanvraag correct ingediend werd en je bij de eerste 7 (vrije plaatsen) inschrijvingen bent. Dan maken we een afspraak om de inschrijvingsformulieren verder aan te vullen en te ondertekenen. Pas na het ondertekenen van alle documenten is de inschrijving definitief.

Wie niet bij de eerste 7 zit, komt op een wachtlijst terecht. Indien er toch iemand door omstandigheden niet kan starten, komt de eerste op de wachtlijst aan de beurt.

https://i0.wp.com/www.devalke.be/wp-content/uploads/jules.jpeg?fit=900%2C900https://i0.wp.com/www.devalke.be/wp-content/uploads/jules.jpeg?fit=300%2C300homeOp maandag 1 maart starten de inschrijvingen voor peuters van het geboortejaar 2019. We werken met een capaciteit van 21 kinderen per geboortejaar. In oktober was er een voorrangsperiode voor broers, zussen en kinderen van personeel. Momenteel hebben we nog 7 vrije plaatsen. Vanaf maandag 1 maart heeft iedereen de...Kleine school, groot engagement