Inschrijven?

Waarom zou je als ouder voor onze school moeten kiezen?

Als je op zoek gaat naar een school is het een must om vooraf uit te maken wat je belangrijk vindt voor jouw kind. Een maximale ontwikkeling is hier bij iedere ouder vast en zeker één van de belangrijkste aandachtspunten. Iedere ouder wil graag dat zijn of haar kind zich goed in zijn of haar vel kan voelen op school. Bovendien is het belangrijk dat een kind kan genieten van zijn kinderjaren, maar ook kan ‘klaargestoomd’ worden voor de dagdagelijkse maatschappij.

In De Valke kunnen wij met klem bevestigen dat uw kind onderwijs op maat zal krijgen. In onze school is er ruimte voor elk kind. Door onze kleinschaligheid kunnen wij elk kind onderwijs op maat bieden. Hiermee bedoelen we dat we voor elk kind het onderste uit de kan proberen te halen en het zo ver mogelijk proberen te brengen. We zetten dus zeker geen stap opzij voor gedifferentieerd werken.

Naast onderwijs op maat, biedt onze school ook een ruime en groene omgeving, waar de leerlingen zich in de vrije momenten eens goed kunnen uitleven. Onze school is een kleine school qua bevolking, maar een grote school in oppervlakte van ons domein, met vele groene hoekjes. Er zijn speeltoestellen voor de kleuters, een voetbalveldje, een kippenhok, vierkante metertuintjes, …

Naast het kind, vinden we het eveneens belangrijk dat ouders zich, naar hun behoeven, betrokken kunnen voelen met onze school. Er is elke dag mogelijkheid tot communicatie met directie, leerkrachten, … Onze school is eerder één grote familie, waar een plaatsje is voor groot en klein, dik en dun, arm of rijk, … kortom voor iedereen die deel wil uitmaken van deze familie.

Eerst zien… dan geloven!

Je kan ons tijdens de schooluren altijd bezoeken. Je krijgt dan een rondleiding in de klassen, waar je de kinderen aan het werk ziet.
Past het moeilijk om langs te komen tijdens de schooluren, dan kan je altijd een afspraak maken om de school op een ander moment te bezoeken.