Maaltijden

‘s Middags kan er op school gegeten worden. Er is de keuze tussen boterhammen die meegenomen worden van thuis, enkel soep (voor bij de boterhammen) of een volledige warme maaltijd (soep, hoofdgerecht en dessert). Het menu kan je telkens terugvinden op smartschool. (algemene schoolfinfo – documenten – maaltijden – menu’s schooljaar 2021-2022

Hanssens Catering serveert haar verse bereidingen elke middag aan scholen, collectiviteiten en haar eigen medewerkers. De gevarieerde, lekkere maaltijden worden bereid met dagverse groenten, vlees en vis en doen u het water in de mond krijgen.

Zo zet Hanssens Catering maximaal in op verse groenten en kwaliteitsvolle vis- en vleesproducten uit eigen streek, die vervolgens door hen verwerkt worden in de eigen groentenversnijderij en vleesverwerking.

Daarna wordt het professioneel team begeleid door een diëtiste en voedingsdeskundige bij het bereiden van de maaltijden. En als kers op de taart worden de menu’s steeds vooraf geanalyseerd en goedgekeurd door een extern nutritioneel bureau.

Meer info: www.hanssens.be